Tue Kouvola Pridea – mesenoi tai ryhdy yhteistyökumppaniksemme

Betonikaupunki värjätään ensimmäistä kertaa sateenkaaren väreihin. Joukkorahoitusta haetaan pride-viikon maksuttomien ja ikärajattomien tapahtumien järjestämiseen.

Mesenaatti-kampanja 20.7.–8.8.

 

MIKÄ MESENAATTI?

Mesenointi eli joukkorahoitus ei tarkoita lahjoitusta, vaan saat rahallesi aina vastineen. Mesenointi on myös turvallista, sillä jos kampanjan minimitavoite ei täyty, sijoittamasi raha palautuu täysimäärisenä tilillesi. Et siis voi jäädä tyhjin käsin! 🙂

Huomaathan kuitenkin, että kyse on varainhankinnasta, eli vastikkeiden katteet ovat tarkoituksella tuotteen arvoa suuremmat. Rahoituksemme koostuu noista katteista, kunhan olemme maksaneet tuotteet valmistajilleen. Lue lisää eri vastikkeiden infoista ja alempaa tältä sivulta siitä, mihin tarkoitukseen rahaa keräämme.


MIHIN RAHASI MENEVÄT KUN MESENOIT MEITÄ?

Kampanjan minimitavoitteeksi asetetulla 1 500 eurolla saamme hankittua pakolliset luvat sekä vakuutukset ja jätehuollon sekä bajamajat Puistojuhlaan.

Kaikki tämän summan yli menevä raha käytetään siihen, että tapahtumasta saadaan nyt ja tulevaisuudessa kävijöilleen mahdollisimman hyvä: esiintyjäpalkkioihin, tekniikkaan ja tekniseen henkilökuntaan, sisustukseen, somistukseen ja ohjelman eri osa-alueista koituviin kuluihin, kuten materiaalikustannuksiin ja palkkioihin.