Ohjelma

 

KOKO VIIKON AJAN 20.–26.8.

Aineistonäyttelyt sateenkaariteemalla Kouvolan pääkirjastossa sekä Kuusankosken, Elimäen, Korian ja Jaalan kirjastoissa.

TARJOUKSET PRIDE-VIIKOLLA

Taidekahvila Perkolaattori tarjoaa koko Pride-viikon ajan kahvit 10% alennuksella.

Kosmetologihoitola BlackVanillassa kaikki tuotteet -15%, ja koko elokuun ajan liikkeessä on käynnissä tuotearvonta, jonka tuotto tulee Kouvola Pridelle. Arvan hinta on 5 euroa.

Maanantai 20.8.

Klo 15–18 Taidekahvila Perkolaattorin kaikille avoin Pride-maalaustyöpaja

Taidekahvila tarjoaa maalit ja maalustarvikkeet sekä 10% alennuksen kaikista kahveista. Maalatuista tauluista kootaan keskiviikkona näyttely Perkolaattoriin, ja näyttely on esillä koko tapahtumaviikon ajan.

Taidekahvila Perkolaattori
Kouvolankatu 23

Tiistai 21.8.

Klo 15–18 Taidekahvila Perkolaattorin kaikille avoin Pride-maalaustyöpaja

Taidekahvila tarjoaa maalit ja maalustarvikkeet sekä 10% alennuksen kaikista kahveista. Maalatuista tauluista kootaan keskiviikkona näyttely Perkolaattoriin, ja näyttely on esillä koko tapahtumaviikon ajan.

Taidekahvila Perkolaattori
Kouvolankatu 23Klo 16.30 Kouvolan pääkirjaston auditoriossa maksuton elokuvanäytös

Lämminhenkinen, tositapahtumiin perustuva elokuva sijoittuu vuoteen 1984. Se kertoo gay-aktivistien ja kaivostyöntekijöiden yhteistyöstä. Ikimuistoinen kohtaaminen muuttaa kumpaakin osapuolta. Vuonna 2014 julkaistu elokuva (1h 55min) on kielletty alle 12-vuotiailta. Sen on ohjannut Matthew Warchus.

Keskiviikko 22.8.

Klo 17 Paneelikeskustelu Kouvolan pääkirjastolla: Sateenkaariväkenä pikkukaupungissa

Keskustelemme neljän panelistin kanssa sateenkaariväen asemasta; millaista elämä on ollut edeltäneillä vuosikymmenillä ja kuinka asenneilmapiiri on muuttunut. Minkälaisia nimenomaan HLBTIQA+-erityisiä ongelmia, epäkohtia ja iloja elämään tällä hetkellä kuuluu. Osallistujat ilmoitetaan myöhemmin.

Kouvolan Pääkirjasto
Salpausselänkatu 33 

Esteetön sisäänkäynti, esteetön wcKlo 19
 Juuso Kekkosen Pride stand up Kouvolan teatterin Klubi-näyttämöllä

Juuso Kekkonen on SE Outo homo – itseään melkein kolmekymppiseksi heterona pitänyt mies, joka löysi itsensä ja tuli komediallaan kaapista polyamorisena ja kinkynä, eikä edes kauhean heterona. Ja se oli vasta alkua! Kekkonen puhuu komiikassaan vaikeista aiheista henkeäsalpaavan henkilökohtaisesti, mutta äärimmilleen vietynä yksityinen muuttuu yleisinhimilliseksi kokemukseksi.

Kouvolan Teatterin Klubille koomikko saapuu varta vasten tilannetta varten rakennetulla ohjelmalla. Show on noin 90 minuuttia pitkä hulvaton sukellus Kekkosen rämettyneeseen sielunmaisemaan, jossa nauretaan yhteiskunnan tabuille, herjataan vallanpitäjiä ja natseja, sekä ollaan elämänkokoisten kysymysten äärellä ottamatta niitä liian vakavasti.

Kouvolan Teatterin Klubi Salpausselänkatu 38
Ennakkoliput 13 euroa: kouvolapride@gmail.com
Esityksen kesto noin 1,5 h

Esteettömyystiedot: Klubi-näyttämölle pääsee hissillä, josta katsomoon on pari porrasta. Sisäänkäynnille voidaan järjestää luiska.Klo 19 Avajaisklubi Pub 23:ssa: Romanssi

Pohjoisen Suomen seksipommi ja takuuvarma lanteenliikuttaja, rovaniemeläinen synapop-duo Romanssi esiintyy ensimmäistä kertaa Kymenlaaksossa. Muita tämän hien pintaan nostattavan nahkahousukaksikon bändejä ovat mm. suurta skenearvostusta nautiskelevat Puhelinseksi sekä Autiomaa. Alkuillalle on luvassa myös muuta ohjelmaa, joka ilmoitetaan myöhemmin.

Romanssin soittoaika noin klo 22.

Lipun hinta ovelta 5 euroa, ikäraja 18
Pub 23 & Turistihovi
Kouvolankatu 23

Torstai 23.8.

Klo 16–19 Rakkauden ristipistot -työpaja Ravintola Lasihelmessä

Tule pistelemään sateenkaariteemaisia ristipistokuvia tai vaikka mietelause seinätauluksi. Kouvola Priden Heli auttaa mallin suunnittelussa ja alkuun pääsemisessä. Voit halutessasi tuoda mukanasi oman valmiin mallin, mutta tarvikkeet löytyvät paikan päältä!

Vapaa pääsy!
Ravintola Lasihelmi
Keskikatu 6Klo 17–19 Kuinka lapsia tehdään -keskustelutilaisuus Kouvolan pääkirjaston auditoriossa

Kymenlaakson Sateenkaariperheet ry:n ja Kouvola Priden yhteistyö.

Vapaa pääsy!
Kouvolan pääkirjasto
Salpausselänkatu 33

Esteetön sisäänkäynti, kulku ja wc. Auditorioon mahtuu vain pari pyörätuolia kerrallaan, joten jos haluat varmistaa sisäänpääsyn apuvälineen kanssa, voit ottaa yhteyttä: kouvolapride@gmail.com

Perjantai 24.8.
Sukupuolineutraali freesaus- work shop Kosmetologihoitola BlackVanillassa klo 17.30

Sitovat ilmoittautumiset 20.8. mennessä: suski@blackvanilla.fi

BlackVanilla
Sakaristontie 6

Lauantai 25.8.

HUOM! Lauantain aikataulu on suuntaa-antava

Klo 13 Pride-kulkue kokoontuu ja järjestäytyy Matkakeskuksella (tarkemmin pitkänmatkanbussien laitureiden takana, Ukkopekan vieressä)
Klo 14 Kulkue lähtee marssimaan ennalta sovitun reitin mukaisesti
Klo 15 Saapuminen Jaakonpuistoon
Klo 15.30 Kouvola Priden tuottajan alkusanat, mahdollisia puheenvuoroja
Klo 16 Lohtutorttu
Klo 17 Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?
Klo 18 Ros Cå
Klo 19 Puistojuhla päättyy


Klo 22 Viralliset jatkot House of Rockissa: Risto (yhtye), House of Jaahas Underground Drag Collective

Ennakkoliput 13 euroa
House of Rock Bar
Asemakatu 1