Pitkin talvea meiltä on kyselty, toteutuuko Kouvola Pride myös tänä vuonna. Emme näe mitään muuta vaihtoehtoa, kuin vastata KYLLÄ! Sen päälle toivotamme sinut ja/tai edustamasi organisaation tervetulleeksi mukaan tekemään tapahtumasta paras mahdollinen. Katso tästä itsellesi sopivimmat tavat osallistua.

Maailmanhistorian toinen Kouvola Pride levittäytyy betonikaupunkiin elokuussa 2019. Varsinainen kulkuepäivä on lauantaina 24.8., ja tänäkin vuonna kulkue päättyy Jaakonpuistossa pidettävään, maksuttomaan koko perheen Puistojuhlaan! Mukaan mahtuu pari ruokamyyjää sekä pienimuotoista ohjelmaa tai sateenkaariteemaisia kojuja. Kannattaa siis olla nopea ja tarjota ideoita jo nyt hyvissä ajoin!

Nuorten Prideen?

Tänä vuonna ajatuksenamme on järjestää myös oma Nuorten Pride -tapahtuma, sillä viralliset klubit tullaan edelleen juhlimaan anniskeluravintoloissa. Nyt erityisesti nuoret siis aktivoitukaa ja kertokaa toiveistanne; miten te haluaisitte juhlistaa tasa-arvoisempaa ja moninaisempaa Kouvolaa?

Talkoolaiseksi tai työryhmään?

Kouvola Priden sekä Nuorten Priden järjestää tapahtumaa varten perustettu Kouvola Pride ry. Tapahtuman päätuottajana toimii Hanna Räty, apulaistuottajana Jaana Viinikainen ja viestintävastaavana Heli Koponen. Meidän lisäksemme työryhmä koostuu jo viime vuonna mukana olleista aktiiveista, mutta mukaan mahtuu ehdottomasti myös uutta verta! Lisäksi itse tapahtumapäiville kaipaamme jälleen reippaita talkoolaisia liikenteenohjaukseen, järjestyksenvalvontaan (jv-kortti tähän tehtävään pakollinen) sekä siivouspartioon.

Kannatusjäseneksi?

Aikasi lisäksi arvostamme myös taloudellista tukea, sillä voittoa tavoittelemattomankin tapahtuman tuottaminen valitettavasti maksaa. Ja aika paljonkin.

Kouvola Priden kannatusjäsenyyden hinta on liukuva, eli voit valita sopivan summan oman maksukykysi ja -halusi mukaan. Yksityishenkilölle tukijäsenyys maksaa minimissään 20 euroa ja yritykselle minimissään 100 euroa. Kannatusjäsenet saavat alennuksia sisäänpääsylipuista ja merch-tuotteista, tukijäsenyritykset saavat lisäksi halutessaan logonsa nettisivujemme yhteistyökumppaneihin.

Liity kannatusjäseneksi

Yhteistyökumppaniksi?

Toivomme, että priden ilosanoma näkyy joka puolella Kouvolaa koko pride-viikon ajan. Yritykset, yhdistykset, säätiöt ja muut toimivat voivat siis erittäin mieluusti järjestää omaa toimintaa ja laatia teematarjouksia ja -tuotteita niin paljon kuin sielu sietää. Lisäämme mielellämme ajoissa ilmoitettua ja kestäväksi todettua ohjelmaa osaksi virallista viikko-ohjelmaa ja mahdollisesti myös mainostelemme teematarjouksia somekanavissamme.

Jos haluat logosi mukaan viralliseen mainontaan (julisteet, flyerit, ohjelmisto) tai näkyä tapahtumissamme, voit myös ryhtyä sponsoriksemme! Ota tällöin yhteyttä, niin sovitaan sinulle paras tapa olla osa Kouvola Pridea.

Ota siis yhteyttä, niin keksitään jotain kivaa!
kouvolapride@gmail.com

 

Kuvat: Antti Loiske