Kouvolan kuntaliitoksesta on ehtinyt kulua jo 10 vuotta. Merkkipaalua juhlistetaan monin tavoin tulevalla viikolla, mutta lauantaina myös Kouvola Pride liittyy mukaan juhlahumuun. Lauantaina 11.5. vietetään kävelykatu Manskilla Lasten lauantaita. 

Päivän aloittaa iloinen karnevaaliparaati, joka lähtee Matkakeskukselta klo 11. Myös Kouvola Pride on kutsuttu mukaan, joten tässäpä on mitä mainioin tilaisuus hieman lämmitellä ennen tulevan kesän kiireistä pride-kautta!

Haluatko tulla mukaamme marssimaan ja näyttämään, että yhdenvertaisuus kuuluu myös Kouvolan kaduille? Karnevaaliparaatin osallistujat kokoontuvat lähtöä varten Matkakeskuksella Bar Cafe Colombian edustalla. Tunnistat Kouvola Priden blokin sateenkaarilipuista ja värikkäästä olemuksestamme! Tule paikalle viimeistään klo 10.30. Paraati lähtee liikkeelle klo 11 ja kulkee seuraavaa reittiä:

Asema – Asemakatu – Kouvolankatu – Kouvolan Pukimon kulma – Kivimiehenkatu – Poikkikatu – Torikatu – Kaupungintalo


Paraatin jälkeen voit piipahtaa Kouvola Priden omalla kojulla Manskilla. Kojulta löydät kaikkea pientä kivaa kotiin viemisiksi, kuten rintamerkkejä ja tarroja. Meillä on myös tarjolla pieni erä Kouvola Pride -kahvia ja haluttuja Kouvola Pride -paitoja, joten nyt jos koskaan kannattaa toimia nopeasti! Voit liittyä kojulla myös Kouvola Priden kannatusjäseneksi. Jäsenyys todellakin kannattaa, sillä toimintaamme tukemalla saat alennusta jo saman illan bileistä, jotka järjestetään Bar Q:ssa! Voit liittyä kannatusjäseneksi näppärästi etukäteen täältä.

Myyntituloilla olet mukana mahdollistamassa muun muassa Kouvola Priden elokuista puistojuhlaa ja muita järjestämiämme tapahtumia. Kojullamme voi maksaa vain käteisellä.

Kojulla on myös mahdollista saada hieman säihkettä päiväänsä, sillä teemme glitter-ehostuksia niin isoille kuin pienillekin kimalluksen ystäville.

Kouvola Pridella on ilo ja kunnia esitellä kojulla myös kunnianhimoinen koko kesän kestävä uutuusprojektimme, jota olemme salaa valmistelleet jo jonkin aikaa. Projektiin saavat osallistua ihan kaikki halukkaat, joten jos haluat olla ensimmäisten joukossa, tule käymään kojullamme! Paljastamme lisätietoja somessa piakkoin, joten kannattaa pitää silmät ja korvat auki.

Tapahtuman järjestää Kouvolan Ydinkeskusta ry. Lisätietoja päivän tapahtumista löydät täältä.


Illaksi Kouvola Pride on järjestänyt aikuiseen makuun ohjelmaa yhteistyössä Bar Q:n kanssa. Klo 22 alkavalla starttiklubilla pääset nauttimaan upean Anni Lahen musiikista!

”Anni Lahe on vuonna 1992 Helsingissä syntynyt laulaja ja lauluntekijä. Musiikkia hän on tehnyt lähes koko ikänsä, mutta tunnetuksi Lahe tuli vuonna 2017 Suomen Idolsin uudistetulla kahdeksannella tuotantokaudella ja hurmasi tiensä tuomareiden Antti Tuiskun, Erin Anttilan ja Jurekin sekä Suomen kansan sydämiin. Ennakkosuosikiksi povattu Anni sijoittui lopulta kymmenen parhaan laulajan remmiin tuhansien hakijoiden joukosta, pudoten dramaattisesti juuri ennen Live-lähetyksiä.

Anni Lahen kappaleet ovat omakohtaisia kertomuksia intohimoisista rakkaussuhteista, jotka repivillä teksteillään ja tunteikkailla tulkinnoillaan ovat herättäneet paljon kiinnostusta sekä ennen kaikkea koskettaneet kuuntelijoita.”

Ovella sisäänpääsymaksu on 5 euroa, mutta kannatusjäsenille hinta on vain 3 euroa. 5 euron sisäänpääsymaksuista tuetaan 2,5 eurolla Kouvola Priden puistojuhlaa ja muuta toimintaa.

Nähdään lauantaina 11.5.!