Info

Kouvola Pride 24.8.2019

Vapaaehtoisista yksityishenkilöistä ja tarkoitusta varten perustetun Kouvola Pride ry:n jäsenistä koostuva työryhmä järjestää poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattoman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuman Kouvolassa. Työryhmää vetää kouvolalaislähtöinen toimittaja ja Alakulttuurikeskus Loukon toiminnanjohtaja Hanna Räty. Vuoden 2019 tuottajina toimii tehokas kaksikko Heli Koponen ja Jaana Viinikainen.

Kouvola Pride värjää betonikaupungin sateenkaarenkirjavaksi – tule mukaan!

Haluatko auttaa Kouvola Priden toteutumisessa ja saada samalla näkyvyyttä omalle firmallesi tai tapahtumallesi? Ilmoittaudu mukaan työryhmäämme, laita viestiä yhteistyöstä tai järjestä omaa ohjelmaa pride-viikolla! Erityisesti olemme halunneet tuoda väriä ja vipinää ydinkeskustan alueelle, mutta voit ilmoittaa oman tarjouksesi tai tapahtumasi mukaan missä tahansa Kouvolan alueella.
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan: kouvolapride @ gmail.com

Viikon kohokohta on tietysti lauantaina 24.8. marssittava pride-kulkue, joka päättyy Jaakonpuiston maksuttomaan koko perheen Puistojuhlaan. Tervetuloa kaikki vauvasta vaariin, sukupuolta, seksuaalista suuntausta tai syntyperää katsomatta!