Info

Kouvola Pride 20.-25.8.2018

 

Lauantai lähestyy! Kokoonnumme Matkakeskuksella Ukkopekan vieressä alkaen klo 13. Kulkue lähtee liikkeelle noin klo 14 ja etenee seuraavasti: Matkakeskuksesta oikealle ja siitä Hallituskatu-Koulukatu-Oikokatu-Salpausselänkatu-Kalevankatu-Jaakonpuisto. Puistojuhla alkaa Jaakonpuistossa noin klo 15.

***

Vapaaehtoisista yksityishenkilöistä ja tarkoitusta varten perustetun Kouvola Pride ry:n jäsenistä koostuva työryhmä järjestää poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumattoman kulttuuritapahtuman ensimmäistä kertaa Kouvolaan. Työryhmää vetää kouvolalaislähtöinen vapaa toimittaja ja Alakulttuurikeskus Loukon toiminnanjohtaja Hanna Räty.

Kouvola Pride on koko viikon mittainen tapahtumasarja, joka sisältää keskustelutilaisuuksia, keikkoja, esityksiä ja monenlaisia tarjouksia sekä tempauksia ympäri kaupunkia.

Erityisesti olemme halunneet tuoda väriä ja vipinää ydinkeskustan alueelle, mutta voit ilmoittaa oman tarjouksesi tai tapahtumasi mukaan missä tahansa Kouvolan alueella: kouvolapride@gmail.com

Tärkeimpänä kaikesta on tietysti lauantaina 25.8. marssittava pride-kulkue, joka päättyy Jaakonpuiston maksuttomaan koko perheen puistojuhlaan. Tervetuloa kaikki vauvasta vaariin, sukupuolta, seksuaalista suuntausta tai syntyperää katsomatta!